Næringsliv

SAMFUNNSANSVAR

Vi i House of Math tar ansvar gjennom å bygge en bro mellom skole og næringsliv – et samarbeid som for noen år siden ville vært utenkelig. Ved at stat og privat jobber sammen, vil samfunnet i sin helhet komme styrket ut. I norsk sammenheng er prosjektet banebrytende.

Privatundervisning er en bransje som vokser raskt, men likevel er dette et gode som tilfaller dem med sterk økonomi. Elever som ikke har denne tilgangen faller lettere fra. Denne elevgruppen har ikke så mange steder å gå og det er derfor vi bør hjelpe dem. Dette prosjektet ønsker derfor å gi alle en mulighet til å få ekstra hjelp og dermed bidra til et styrket samfunn. Prosjektet vil også redusere samfunnskostnader ved at elever ikke faller utenfor.

CSR

#ViTarAnsvar er derfor et godt CSR-engasjement og vi håper dere har lyst til å være med på dette prosjektet. Ved å støtte #ViTarAnsvar, kan din bedrift benytte prosjektet for profilering både internt og eksternt. Dere vil også få laget en egen #ViTarAnsvar-logo som kan brukes til profilering i sosiale medier og på deres egen nettside.

RESULTATER

snittkarakter eksamen sagene skole

Prosjektet har allerede gitt gode resultater da 5 av 8 skoler har økt karaktersnittet på matematikkeksamen.

Hvis din bedrift ønsker å ta del i dette prosjektet, send en mail til vitaransvar@houseofmath.no eller ring Fanny på 948 811 92.

SAMARBEIDSPARTNERE

Pareto
K/H Holmsborg
Arne Blystad AS
BAHR
Altor
New Productions